Over ons

Welkom bij Meubeltrefpunt.be, uw online meubelwinkel! Onze meubelen worden in heel België en Nederland gratis geleverd.

Op Meubeltrefpunt.be brengen we graag het beste samen: online bestel- en bespaargemak, moderne kwaliteitsmeubelen en een toegewijde persoonlijke service voor onze klanten.

Welk meubel u ook zoekt, wij vertrouwen erop dat u terecht kunt bij ons, waar de beste prijs-kwaliteitverhouding de standaard is.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op, het team van Meubeltrefpunt.be staat graag voor u klaar!

Telefoon: 03 500 9218

maandag t/m donderdag tussen 8:30 en 16:00 uur
vrijdag tussen 8.30 en 13.30 uur

Email: info@meubeltrefpunt.be    


Een online meubelwinkel? Hoe werkt dat?

Online winkelen is aan een opmars bezig. Steeds meer mensen kopen DVD’s, televisies, reizen en andere zaken op het internet. Maar een nieuw bed of een salontafel, daar gaan we toch nog altijd liever voor naar de showroom. Meubeltrefpunt is één van de eerste online winkels die prachtige nieuwe meubels aanbiedt, zonder dat deze in een showroom te bezichtigen zijn.

Het grote voordeel hieraan is dat wij onze prijzen laag kunnen houden! Vindt u het een nadeel dat u niet eerst eens op het bed kan gaan liggen voor u het koopt? Dat begrijpen wij! Daarom biedt Meubeltrefpunt u de mogelijkheid om uw huis om te toveren tot uw persoonlijke showroom! Wanneer u een meubel koopt, kunt u dit thuis uitproberen. Staat het toch niet mooi in de kamer? Zit het niet zo goed als gehoopt? Dan kunt u het meubel binnen 14 dagen terug sturen en krijgt u het volledige aankoopbedrag terug! Meer informatie hierover vindt u onder ‘verzenden en retourneren’.

Meubeltrefpunt is dé website waar u aan een goedkope prijs prachtige meubelen kunt kopen. Onze showroom? Dat is uw woning!


Prachtige meubelen aan scherpe prijzen

Meubelen worden op grote schaal ingekocht en centraal opgeslagen. Daarom bieden wij u een ruim aanbod aan kwaliteitsmeubelen aan scherpe prijzen!

Ondanks de kleine prijzen in de webwinkel worden kosten noch moeite gespaard om u tot dienst te zijn. De kwaliteit van de artikelen moet onverminderd hoog zijn en wanneer er dan toch onverhoopt iets niet naar wens is, wordt een probleem of klacht altijd zo spoedig mogelijk in overleg opgelost. Dat is ons uitgangspunt. U kunt ons uiteraard gewoon telefonisch bereiken en goederen retourneren als ze u niet bevallen.

We hopen dat u ons aanbod kunt waarderen en eens een kijkje neemt bij wat Meubeltrefpunt.be aan verrassend stijlvolle en betaalbare meubelen te bieden heeft: gewoon uit voorraad leverbaar binnen 7 tot 10 werkdagen!


Bedrijfsachtergrond

Meubeltrefpunt.be heeft haar maatschappelijke zetel in België.

Het moederbedrijf People and Trade Alliance BV is een Nederlandse onderneming en resideert derhalve in Nederland. Het kan daarom voorkomen dat u wordt gebeld vanuit Nederland onder een Nederlands nummer en wordt geholpen door een Nederlandse medewerker. U kunt uw bestellingen echter plaatsen onder het vertrouwde domein meubeltrefpunt.be.

Wel hebben wij een Belgisch telefoonnummer zodat u geen onnodige kosten maakt.

U kunt veilig en vertrouwd gebruik maken van uw bekende faciliteiten en tegen lokaal tarief. Over uw aankopen wordt in België de 21% BTW afgedragen. Alle prijzen vermeld op onze webwinkel zijn uiteraard inclusief BTW.

Onze algemene voorwaarden voorzien in uw wettelijke bescherming als consument. Een belangrijk aspect daarvan is het verzakingsrecht. Na ontvangst kunt u uw online aankopen bekijken. Indien het geleverde artikel onverhoopt niet naar wens is, kunt u de koop ontbinden en het artikel retourneren, waarop u uw geld terug ontvangt. U zit dus nooit aan een aankoop vast indien u niet tevreden bent: niet goed, geld terug!
Bovendien zijn we in het bezit van het BeCommerce kwaliteitslabel, dus we worden geacht ons aan de voorgeschreven gedragscodes te houden om dit label te mogen blijven dragen.

Veilig online winkelen met BeCommerce!

Onze meubelen worden in heel België gratis geleverd.

Onze online meubelwinkel vindt u ook in:

Nederland - Hioshop.nl

Commercieel postadres in België (géén toonzaal of magazijn):

Meubeltrefpunt.be

Coventis Business Center

Stokthoekstraat 10A

9140 Temse

BTW / Ondernemingsnummer: 0838.288.846

Telefoon (klantendienst en algemene informatie): 03 500 9218

Vestigingsadres (géén toonzaal) :

People and Trade Alliance BV

Lochemseweg 33A

7244 RR Barchem

Nederland

KVK 50519840