Woonkamer - inrichting woonkamer

TV meubelen – online TV meubelen

TV meubelen vindt u bij ons in verschillende afmetingen, kleuren en stijlen. Bij ons heeft u een ruime keuze aan hoogglans TV meubelen, eiken TV meubelen, grenen TV meubelen, landelijke TV meubelen en meer. We breiden ons assortiment aan TV meubelen constant uit, zodat we u beter kunnen bedienen en aan uw wensen en behoeften kunnen voldoen voor uw woonkamer inrichting.
 

Salontafels – online salontafels

Een mooie salontafel is onmisbaar in de inrichting van uw woonkamer en is vaak het middelpunt waar u met uw gezin, familie en/of vrienden omheen zit. U heeft vast al een idee welke salontafel bij uw stijl en inrichting van uw woonkamer past en wij proberen aan uw wensen te voldoen door een breed assortiment aan te bieden zoals glazen salontafels, eiken salontafels, grenen salontafels, hoogglans salontafels, landelijke salontafels, design salontafels en veel meer.

Boekenkasten – online boekenkasten

Boeken horen in een mooie boekenkast en niet in verhuisdozen ergens op zolder of in een schuur. Daarom hebben wij boekenkasten in ons assortiment die functionele opbergruimte bieden, laag geprijsd zijn en passen in de inrichting van uw woonkamer.

Dressoirs – online dressoirs

Uw woonkamer is pas compleet ingericht als er plaats is gemaakt voor een handig dressoir die genoeg opbergruimte biedt, zodat de inrichting van uw woonkamer er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Ladenkasten – online ladenkasten

Als een dressoir niet genoeg opbergruimte biedt in uw woonkamer dan kunt u kiezen voor een ladenkast, zodat uw spullen altijd georganiseerd opgeborgen zijn.

Vitrinekasten – online vitrinekasten

Uw servies verdient een mooie plek in een vitrinekast waarin u alles handig kunt opbergen en wanneer u iets nodig heeft het servies er ook weer makkelijk uit kunt pakken. Bij ons vindt u vitrinekasten met glazen deurtjes in de kleuren wit, zwart, eiken en meer.

Slaapbanken – online slaapbanken

Slaapbanken zijn ideaal wanneer u weinig ruimte heeft voor de inrichting van uw woonkamer, omdat de slaapbank overdag gebruikt kan worden als bank en ’s nachts is er altijd een plek voor een logé. U kunt bij ons Innovation slaapbanken bestellen in verschillende afmetingen en kleuren.

Bijzettafels – online bijzettafels

Een salontafel kunt complementeren met een bijzettafel om de inrichting van uw woonkamer compleet te maken of als u niet genoeg ruimte heeft voor een salontafel dan biedt een bijzettafel uitkomst.

Verlichting – online verlichting

Verschillende meubelen in de inrichting van uw woonkamer kunt u complementeren met verlichting om meer sfeer te creëren. Bij ons vindt u LED verlichting die geschikt is voor bepaalde vitrinekasten, TV meubelen, dressoirs en meer.