TV meubelen - online TV meubelen

Hoogglans TV meubelen

Hoogglans TV meubelen zijn zeer trendy en daarom zorgen wij ervoor dat u een ruime keuze heeft. We hebben hoogglans TV meubelen uit de meubelserie Boston en Toronto en in beide meubelseries ziet u hoogglans witte TV meubelen en hoogglans zwarte TV meubelen.

Design TV meubelen

Bij een grote flatscreen TV hoort uiteraard een design TV meubel die schittert in uw woonkamer. Bovendien dient het design TV meubel genoeg opbergruimte te hebben voor al uw apparatuur en films. Design TV meubelen vindt u bij ons in hoogglans wit, hoogglans zwart en andere uitvoeringen uit de meubelserie Boston en Toronto. Bent u op zoek naar een unieker design meubel? Dan verwijzen we u graag naar het design TV meubel Oval.

Lage TV meubelen

Lage TV meubelen zijn ideaal als u op de perfecte ooghoogte TV wilt kijken en ze nemen weinig ruimte in, terwijl de binnenkant genoeg opbergruimte biedt voor al uw spullen. Voor lage TV meubelen kunt u het beste kijken naar onze hoogglans TV meubelen uit de serie Toronto of de eiken TV meubelen uit de serie Mark.

Eiken TV meubelen

Eiken TV meubelen uit de serie Mark, Derby en Chicago zijn geolied en grotendeels gemaakt van massief eikenhout. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en vaak met open vakken en lades.

Landelijke TV meubelen

Landelijke TV meubelen hebben een unieke stijl en uitstraling en dat ziet u terug bij de landelijke TV meubelen uit onze serie Venetië en Mozart. Landelijke TV meubelen uit de serie Venetië zijn laag geprijsd en worden aangeboden als zelfbouwpakket. De landelijke TV meubelen uit de serie Mozart zijn gemaakt van massief hout en worden opgebouwd geleverd.

Moderne TV meubelen

Moderne TV meubelen hebben wij in vele soorten en maten. U kunt kiezen voor hoogglans moderne TV meubelen of eiken moderne TV meubelen. Met een modern TV meubel uit ons assortiment is de inrichting van uw woonkamer compleet. De series Mark, Boston, Toronto bestaan niet alleen uit moderne TV meubelen, maar ook uit salontafels, bijzettafels, dressoirs en meer.